Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

1PC Gamtos Maroko Dykumos Rožė Akmens Kristalų Mineralinių Žaliavų Brangakmenių Gydymo Pavyzdys Dekoratyvinių Procesą, Surinkimas Namų Puošybai

€3.58 €2.39
  • Stilius: Pastoracinės, Liaudies Menas
  • Prekės Forma: Gėlė
  • Tinkama Vieta: Tyrimas gyvenamasis kambarys ir miegamasis arba žuvų bakas
  • Temos: Meilė
  • Medžiaga: Mūrinis, Organinės Medžiagos
  • dydis: about 2-3cm
  • Pardavimo Režimas: mažmeninė ir didmeninė prekyba
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Regioninės Funkcija: Europa
  • Pristatymo Būdas: Atsitiktinai
  • Svoris 1PC: about15g

Nauja

- +

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje!

Ačiū už ateina.Mes tikimės, kad jums patiks visoms prekėms.Aš taip pat linkiu jums laimingų kiekvieną dieną,geros kloties kiekvieną dieną!

Produkto duomenys:

Medžiaga:Natūralus akmuo kristalas

Prekės forma:Gėlių

Dydis:Apie 2-3cm

Svoris 1PC:apie 15g

Pristatymo būdas:Atsitiktinis

Produkto aprašymas:

Pagrindinė sudėtis Desert Rose Akmuo yra vandens-guolių kalcio sulfatas arba gipso.Jei keli plokštė-kaip kristalai kryžiaus, sudarantys grupes Rose, kuris atsiranda dirvožemio dykumos sritis, ji yra paprastai žinoma kaip "Desert Rose".Tai yra suderinta dvigubai kristalų struktūra, pavadinta po jos forma kaip rožė Desert rose akmuo yra taip pat žinomas kaip "gobi akmens", "fengdiao akmuo" ir "fenglihua akmens", kuris yra daugiausia pagaminama didžioji gobio dykuma.Tai simbiotinius kristalų kalcitas, kvarco ir sunkiai skverbiasi gipso.Akmuo atrodo kaip rožė ir auga dykumos, todėl jis yra vadinamas "dykumos rožė".Pasak jo, augimo forma, gali būti suskirstyti į monomero, siamo, šakotas, rezginio.Kietumas yra labai mažas, tik 2 laipsniais.

Atsargumo priemonės įsigyti:

● Atkreipkite dėmesį, jos dydis ir spalva gali būti šiek tiek netikslūs, dėl skirtingų partijų produktų, tikiuosi, kad jums galėtų suprasti.Ačiū.

● Dėl daugelio veiksnių, pavyzdžiui, ekrano šviesumo ir ryškumo šviesos, nekilnojamojo spalvos gaminys gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos rodo svetainėje, aš tikiuosi, jūs galite suprasti,ačiū.

Logistika transportas:

Mes pasirūpinsime, pristatymas per 5 darbo dienas po jūsų apmokėjimo.Labiausiai prekės bus pristatomos per 1-3 darbo dienas.

Pristatymo paprastai atvyksta per 25 iki 60 dienų, Pristatymo laikas gali skirtis, priklausomai nuo regiono

Grąžinimo Politika:

Kai gaunate produkto, jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis per 7 dienas.Mes bus pirmas kartas, siekiant išspręsti problemą.Jūsų pasitenkinimas yra mūsų paslaugas tikslu!

Apie atsiliepimą:

● Aš tikiuosi, kad jūs galite mums penkerių pradėti atsiliepimus, jei jūs esate laimingas su pirkimu.

● Man bus labai dėkingi, jei jūs praleisite nuotraukos, straipsniai atsiliepimų.

● Aš tikiuosi, jūs galite suteikti mums gerų atsiliepimų gavęs prekes, kurios yra tikrai svarbu mums, Jei turite kokių nors problemų, prašome nesuteikia mums prastų atsiliepimų.Jei turite kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis.mes garantuojame visas pastangas, siekiant užtikrinti savo interesus,prašome suprasti, jav.Labai ačiū.

Žymos: maisto paveikslėlio rėmelį, juodasis penktadienis telefono, maisto atšildymas, automobilio komfortas, liūtas teether, maisto karoliai, valdybos maisto atšildymas, maisto shopper, taktiniai batai karinės dykumos eva, atšildykite

Panašūs produktai